Championship Manager 01/02 - The Revival

Iedere voetballer heeft ook ooit wel eens Championship Manager of Football Manager gespeeld. Voor mij begon het allemaal met Championship Manager 2. Waar de vertalingen nog letterlijk uit het Engels kwamen en je voor elk land een aparte cd had. Zo werd Francesco Totti vertaald naar Frankrijksco Totti. Bij CM3 werd de verslavende werking pas echt duidelijk. Maar Championship Manager 01/02 is denk ik...

May 27th, 2009 by Sjaak 

Pupillen trainen is niet alleen maar leuk

Er zijn bijna alleen maar leuke dingen aan het geven van trainen aan pupillen. Met de jongens bezig zijn, ze zien groeien, wedstrijden spelen, kampioen worden. Maar als je selectietrainer bent is er één nadeel: het bekend maken van je selectie en jongens teleurstellen. (more)
May 21st, 2009 by Sjaak 

KNVB trekt licentie Fortuna in

Het zat er aan te komen, maar het mislukken van de fusie met Roda JC heeft vervelende gevolgen voor Fortuna Sittard. De Limburgse eerstedivisionist is er niet in geslaagd om haar financiële problemen op te lossen en is vrijdagmiddag failliet verklaard. De KNVB trekt de licentie van de club per 30 juni in, wat betekent dat de club uit Sittard verdwijnt uit het betaalde voetbal. (more)
May 20th, 2009 by Sjaak 

Paolo Maldini speelt 900ste duel

Paolo Maldini speelde zaterdagavond op bijna 41 jarige leeftijd zijn 900ste duel voor AC Milan. De wedstrijd tegen Udinese ging helaas met 2-1 verloren, waardoor Inter kampioen is geworden. Maar het was toch een persoonlijk feestje voor speler van AC Milan. (more)
May 17th, 2009 by Sjaak 

De trainersloopbaan van Frans Adelaar

Vandaag wordt bekend dat Frans Adelaar FC Volendam verlaat voor Eredivisionist Sparta. Voor Frans een logische keuze, omdat je toch op het hoogste niveau wil trainen. Laten we eens kijken naar de trainersloopbaan van Frans Adelaar. (more)
May 15th, 2009 by Sjaak