Dick Advocaat ontslagen bij Zenit

Gisteren (10 augustus 2009) is Dick Advocaat ontslagen bij Zenit St. Petersburg. De succescoach werd ontslagen, nadat hij sinds 15 juli geen wedstrijd weer gewonnen heeft. Ze speelden drie keer gelijk en verloren twee maal. De wedstrijd afgelopen zondag tegen Tom Tomsk, was de druppel die de emmer deed overlopen. (more)
August 11th, 2009 by Sjaak 

Aanvoerder Espanyol Daniel Jarque (26) overleden

Daniel Jarque is zaterdag aan de gevolgen van een hartaanval overleden, zo maakt Espanyol bekend via de officiële kanalen. De verdediger annex aanvoerder bevond zich met de Primera División-club in Italië ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. (more)
August 9th, 2009 by Sjaak 

KBVB wilde geen 24 jarige bondscoach

Wederom grappig nieuws uit België. Voetbalzone meldt vandaag dat de Belgische Voetbalbond een sollicitatie van een 24 jarige Belg van de hand heeft gewezen. De jongeman solliciteerde op de vacature van bondscoach en was dus een concurrent van Dick Advocaat. (more)
August 6th, 2009 by Sjaak 

Alonso naar Madrid, Aquilani naar Liverpool

Al tijden geldt de naam Aquilani in de rubriek de wandelgangen van Voetbalzone als vaste waarde. Niet onterecht blijkt nu. Nu Xabi Alonso eindelijk naar Real Madrid is verhuist voor 30 miljoen volgens de media, presenteert Liverpool Alberto Aquilani 24 uur later als opvolger. (more)
August 5th, 2009 by Sjaak 

Tattoo Belg Legear bevat schrijffout

Dit keer grappig nieuws met dank aan collega-blogger Gabriël Dériga. De nieuwe tattoo van Anderlecht-speler bevat een schrijffout Op de onderarm van het Belgische talent staat de bekende spreuk: Vini Vidi Vici (ik kwam, ik zag, ik overwon). (more)
August 4th, 2009 by Sjaak