Dit is mijn team: Hyves variant voor sportteams

4 June 2009 23:36 by: Sjaak

Volgend seizoen ben ik trainer van VV Roden E1. Via de vorige trainer en een jeugdbestuurder van de club werd ik geattendeerd op Dit is mijn team. Dit is een soort Hyves variant, maar dan speciaal gericht op sportteams.

Dit is mijn Team

Het werkt als volgt

Je maakt je eigen profiel aan. Met dit profiel kun je een team aanmaken. Volgend jaar ben ik trainer van E1 dus ik heb gekozen voor de volgende teamnaam: VV Roden E1 - 2009. Waarom 2009 erachter? Omdat er jaarlijks nieuwe spelers in de E1 komen, waardoor het zonde is van de historie van oudere E1 selecties.

Net als bij Hyves kun je de hele pagina, je eigen look and feel geven. Je kunt aangeven welke onderdelen je op je homepage wilt opnemen en welke niet. Eigenlijk zijn de mogelijkheden heel breed. Van een poll tot agendas en zelfs een heus teamblog. Dit blog is uitermate geschikt voor het plaatsen van wedstrijdverslagen. Deze kun je zelfs door je pupillen laten schrijven, als je daarvoor kiest.

Wanneer je ouders van deze pagina op de hoogte brengt, is dit een uitstekend communicatiemiddel, wat je een hoge telefoonrekening kan besparen. Wijzigingen in het wedstrijdschema kun je hier bijvoorbeeld aangeven. Weet je van tevoren dat een training niet doorgaat? Plaats het op de homepage.

Ik zeg: doen! Kijk voor de teampagina van VV Roden E1 op vvrodene1-2009.ditismijnteam.nl!

Filed under: Pupillen training

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.