Stevens dient ontslag in bij PSV

28 January 2009 19:32 by: Sjaak

Trainer Huub Stevens heeft woensdag bij PSV zijn ontslag ingediend. De hoofdcoach is van mening dat er geen echte click is tussen hem en de spelersgroep. De directie betreurt zijn besluit, maar respecteert zijn beslissing.

Geen vertrouwen

PSV en Huub Stevens hebben tot hun spijt vast moeten stellen dat de onderlinge relatie en het vertrouwen tussen hoofdtrainer en selectie niet voldoende zijn om optimaal te presteren. Reden voor Stevens om in het belang van PSV zijn ontslag in te dienen. De leiding betreurt het besluit, maar respecteert zijn beslissing. Zij heeft de afgelopen periode alles in het werk gesteld om Stevens optimaal te steunen en een situatie als deze te voorkomen. PSV beraadt zich momenteel over de ontstane situatie

Huub Stevens

Reactie Reker

Algemeen directeur Jan Reker weten dat dit ‘de zwaarste dag in zijn hele carrière is’. “Zeker met mijn achtergrond als trainer doet dit erg pijn. Huub Stevens is een fantastische collega en een fantastisch mens”. Het wordt tijd dat Reker ook zijn biezen bij PSV. Het is er zeker niet rustiger op geworden sinds hij aan het bewind is.

Meer op PSV.nl

Filed under: Voetbalnieuws

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.